شنبه , 21 آوریل 2018
طراحی دکوراسیون و نمای کلاسیک امری جدا نشدنی از کارهای دفاتر معماری است که در چند سال اخیر طرفداران [...]
طرح های ویلایی از مجبوب ترین بخش هایی است که امروز اغلب مردم به آن توجه خاصی را دارند. سالها قبل ویل [...]
داشتن ابجکت های به روز وحرفه ای نقش بسیار زیادی را در زیباتر کردن سه بعدی های معماری و دکوراسیون دا [...]
پست پروداکشن Post production فرآیند کامپوزیت حرفه ای صحنه ها، اعمال جلوه های ویژه، تنظیم حرفه ای رنگ [...]
طراحی نمای ساختمان و دکوراسیون توسط تری دی مکس از جمله محبوب ترین کارهایی است که اغلب دفاتر ، مهندسی [...]
طراحی داخلی و دکوراسیون کلاسیک و سنتی اصل مهم کار هر طراح و سه بعدی کاری است که در آن باید ضرافت های [...]
امتحان ارشد معماری را میتوان سرآغاز تحصیلات عالیه مهندسان معمار نامید. بسیاری از دانشجویان رشته معما [...]
طراحی داخلی و دکوراسیون از جمله مهمترین مقوله هایی است که امروزه بسیاری از مردم برای آن اهمیت خاصی ر [...]
با گسترش روز افزون مصالح ساختمانی بسیاری از مردم توجه ویژه ای به نمای ساختمان های خود دارند و حتی شه [...]
امروزه بسیاری از مردم توجه ویژه ای به طراحی نمای ساختمانی خود دارند و خدا رو شکر تا حدودی طراحی نماه [...]
تقریبا تمامی کسانی که به صورت معمولی و حرفه ای با نرم افزار تری دی مکس کار میکنند نام شرکت Evermotio [...]
امروزه اکثر مهندسین و شرکت های معماری نقشه های معماری و ساختمانی خود را همراه با سه بعدی به مشتریان [...]
یکی از اصول پایه معماری دیدن و الگوگرفتن از طرح های دیگران در کلیه زیر مجموعه های این رشته است. بسیا [...]
اهمیت نرم افزار های معماری و به خصوص تری دی مکس برای سه بعدی کردن نقشه های معماری بر کسی پوشیده نیست [...]
طراحی دکوراسیون داخلی مقوله بسیاری مهمی است که امروزه بسیاری از مردم برای تزئیتات خانه ، اداره و مغا [...]
طراحی نمای ساختمان از مقوله هایی است که امروزه بسیار به آن اهمیت میدهند و حتی شهرداری بسیاری از شهره [...]
امروزه سه بعدی کردن نقشه های معماری یکی از موراد مهم کار هر معماری است و 99 درصد پروژه های دانشجویی [...]
رندرگیری بسیاری از سه بعدی ها ی 3dmax همیشه با مدت طولانی انجام میگیرد که به دلایل مختلفی از جمله ضع [...]
دکتر مرتضی صدیق را میتوان معروف ترین و بهترین استاد اسکیس و راندو در ایران نامید که تا کنون چندیدن ک [...]
برای یادگیری فنون اسکیس و تکنیک های راندو کردن با انواع ابزارهای گوناگون رنگ آمیزی، شاید چیزی بهتر ا [...]
کسانی که نقشه های هتل ، بیمارستان ، موزه ، فرهنگ سرا ، دانشگاه ( دانشکده های معماری )، مدرسه و هنرستان ، رستوران ، گالری هنر ، بانک ، ساختمانهای اداری ، مراکز خرید و مجتمع تجاری ، خانه های مسکونی ، سالن اجتماعات ، مهد کودک ، ایستگاه اتوبوس و قطار، فرودگاه ، مسکونی وآپارتمانی و یا نقشه از مکان های خاص دیگر نیاز دارند می توانند با شماره زیر تماس بگیرند تا چند عرض چندین دقیقه مجموعه چندین نقشه از هر کدام از مکان های بالا را برایشان ایمیل کنم. کلیه پایان نامه ها و ضوابط و مطالعات کامل مجموعه های زیر موجود می باشد.
هتل، بیمارستان ،فرودگاه ، تئاتر ، موزه ، سینما ، خانه ورزش ، مجموعه ورزشی ( استادیوم و سالن های چند منظوره ) ، خوابگاه ،کتابخانه ، توریستی تفریحی ، مجتمع تفریحی _ اقامتی ، فرهنگ سرا ، هنرستان ،دانشکده و دانشگاه ( هنر و معماری ، برق ، عمران و .. ) ، مجتمع های مسکونی ، موزه آب ، خانه سالمندان ، مجموعه آب درمانی ، کانون پرورش فکری کودکان ، مرکز موسیقی ، آمفی تئاتر ، تئاتر شهر ، نمایشگاه آثار هنری ، نمایشگاه نقاشی ، شهرک مسکونی ، ایستگاه راه آهن ، مجتمع اقامتی و بین راهی در صورتی که رساله با موضوعی خاصی را داشتید میتوانید با مجموعه های بالا تعویض نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر فقط با شماره زیر تماس بگیرید 214 14 14 0910 696 50 60 0936 سیروس برادران ساعات تماس: 10 صبح تا 11 شب
از جواب دادن به اس ام اس های شما معذوریم - فقط تماس
برای دریافت پروژه های پاورپوینت نقد ، بررسی و تحلیل آثار و بناهای معماری ایران و خارجی از جمله ، دانشکده ، مدرسه ، هتل ، موزه ، فرهنگسرا ، مجتمع های مسکونی و ... نیز با شماره پایین تماس حاصل فرمایید.
.ورودی:
باید طوری باشد که از تجمع افراد در پشت در جلوگیری شود و افراد بتوانند به راحتی بلیط تهیه نمایند و وارد سالن شوند. از لحاظ ابعادی در هر متر مربع حداکثر ۶ نفر میتواند قرار بگیرد. اگر افراد به صورت خطی قرار بگیرند (صف) هر ۴ نفر ۸۷/۱ متر بصورت طولی فضا نیاز داریم پس نتیجه میگیریم اگر افراد بخواهند وارد سالن شوند بهتر است آنها را بصورت خطی سازماندهی کنیم.
سالن انتظار (سرسرا):
بعد از ورودی ما فضای سالن انتظار (سرسرا) را داریم. اگر سالن تیاتر ما ۲۰۰ نفر گنجایش دارد حال به ازای ۶ نفر ۱ متر مربع و به ازای ۲۰۰ نفر ۳۴ متر مربع فضا احتیاج داریم البته این در صورتی هست که افراد متراکم قرار گرفته باشند به همین منظور ما ابعاد فوق را در ۳ ضرب کرده و به ۱۰۲ متر مربع تبدیل میکنیم تا افراد به اندازه ی ۲ نفر فضا ی آزاد داشته باشند.
عنصر بعدی که در فضای سرسرا قرار می گیرد coffee break (کافی شاپ) است. برای این فضا برای هر میز ۴ نفره ۷۶/۵ متر مربع فضا احتیاج داریم حال اگر در هر سانس اجرا ۵۰ نفر بخواهند از کافی شاپ استفاده کنند ما احتیاج به ۱۲ میز ۴ نفره داریم یعنی ۲۴/۹۳ متر مربع فضا میخواهیم. در کنار آن ۱۵ متر مربع فضای آشپزخانه و محل فروش می خواهیم.
فضای دیگر در سرسرا سرویس های بهداشتی است و از آنجا که جز فضاهای درجه ۳ می باشد نباید در دید کامل قرار گیرد البته بهتر است جایی باشد که به راحتی در دسترس باشد. زیرا جز فضاهای خدماتی است ۱۱/۲۹ متر مربع برای ۸ توالت و دستشویی احتیاج است.
سالن اجرا:
در کل حداکثر ظرفیت قسمت تماشاگران به شکل انتخاب شده و محدودیت های صمعی و بصری بستگی دارد که شاخص آنها نوع تولید برنامه است. عوامل دیگر شامل سطوح . خط دید . آکوستیک تراکم رفت . آمد و نیز اندازه و شکل سکو (صحنه) است.
طول ردیف: حداکثر ۱۶صندلی به ازای هر راهرو. اگر برای هر ۳-۴ راهرو یک در خروجی جانبی به عرض ۱ متر در نظر گرفته شود به ازای هر راهرو ۲۵ صندلی مجاز است.
برای هر تماشاچی نشسته بایدمساحتی برابر با حداقل ۰٫۵ متر مربع در نظر گرفت. این عدد بر گرفته از عرض صندلی ضرب در اصله ی ردیف (حداقل ۰٫۴۵ مترمربع برای هر صندلی) به علاوه ی یک حداقل اضافه ی ۰٫۹ متر ضرب در ۰٫۵ متر یعنی حدودا ۰٫۰۵ متر مربع برای هر صندلی است.
حجم فضا: این حجم بر اساس شرایط آکوستیکی به این ترتیب است: تیاترها حدودا ۵-۴ متر مکعب برای هر تماشاچی و اپرا حدود ۸-۶ متر مکعب. (به دلیل تهویه ی هوا حجم نباید کمتر از این باشد)
نسبت های قسمت تماشاگران:
دید مطلوب بدون حرکت اما با حرکت جزیی چشم به مقدار حدود ۳۰ درجه
دید مطلوب با حرکت جزیی سر و حرکت جزیی چشم به مقدار حدود ۶۰ درجه
حداکثر زاویه ی ادراکبدون حرکت سر حدودا ۱۱۰ درجه
به حرکت کامل سر و شانه ها میدان درک ۳۶۰ درجه نیز امکان پزیر است.
فضاهای خدماتی پشت سن:
اتاق تعویض لباس: یکی از فضاهای کاربردی و اصلی سالن می باشد در طراحی این فضا باید دقت شود که این فضا به عنوان یک فضای خصوصی به حساب می آید و باید تمامی حریم های آن بخصوص برای خانم ها حفظ شود. مقدار فضای لازم برای هر نفر ۵ متر مربع و برای ۶ نفر با ۸ کمد ۴۵ متر مربع می باشد. نکته ی دیگر وجود انبار لباس است که ۵٫۷ متر مربع می باشد.
اتاق گریم: این فضا باید با سن در رابطه ی مستقیم عاری از صدا و دارای نور کافی باشد. محیطی که یک گریمور نیاز دارد تا بتواند به راحتی اطراف بازیگر حرکت کند و تمام کار خود را زیر نظر داشته باشد ۲۸/۲ متر مربع میباشد که با این حساب ما برای کار ۳ گریمور به طور هم زمان کنار هم ۷۲/۶ متر مربع فضا می خواهیم. همچنین وجود سرویس دستشویی در این فضا ضروری می باشد.
اتاق نور و صدا: این فضا که بین نور پرداز و صدا بردار مشترک است باید دید مستقیم با قسمت اجرا داشته باشد که معمولا در جا نمایی این فضا آن را در قسمت پشت سالن در ارتفاع قرار می دهند همانند اتاق آپارات در سینما. حداقل فضا برای نور پرداز با دستگاه پرژکتور و ۴ نور انداز ۶ متر مربع و برای صدا بردار با دستگاه تنظیم و ضبط صدا ۵ متر مربع می باشد همچنین پلکان های ارتباطی هم باید در نظر گرفت اما یک انبار به اندازه ی ۱۲ متر مربع الزامی است.
اتاق کارگردان: که در کنار سن قرا می گیرد تا کارگردان در هنگام اجرا بطور مستقیم به نحوی که دیده نشود با سن در ارتباط باشد. ابعاد آن ۹ متر مربع می باشد.
اتاق گروه موسیقی: یکی از بخش های مهم یک کار تیاتر اجرای ملودیهای منظم در سکانسهای مختلف است. به همین منظور بهتر است کار گروه موسیقی همراه با تیاتر پیش رود برای همین ما فضایی را برای گروه موسیقی در نظر می گیریم. فضای گروه موسیقی باید بصورتی چیدمان شود که سرپرست تمام گروه را زیر نظر داشته باشد و همچنین در قسمت کم صدا قرار گیرد و حتما یک فضا برای نگهداری ساز به ابعاد ۴ متر مربع داشته باشد. ابعاد مناسب برای گرهه موسیقی ۱۶ متر مربع است.
اتاق استراحت گروه: فضای که گروه قبل از اجرا آنجا تمرکز و بعد از اجرا آنجا استراحت می کند. فضای کافی برای ۸ کاناپه و میز ۶ متر مربع است پس برای یک گروه ۱۶ نفره ما ۴۰ متر مربع فضا می خواهیم.
اتاق مطالعه: قسمتی که گروه در آن استقرار می یابد و ضمن خواندن سناریو باهم شروع به تمرین کار هم می کنند. مقدار فضای کافی برای مطالعه ی ۲۰ نفر ۴۲ متر مربع است.
اتاق مصاحبه: فضای لازم ۱۶ متری است که شامل ۱ میز و ۱۰ صندلی است.
قسمت اداری سالن:
اتاق رییس: این اتاق از لحاظ استراتژیک باید در بهترین نقطه قرار گیرد. معمولا این فضا با اتاق جلسات ترکیب می شود که ابعاد مورد نظر برای ما ۳۵ متر مربع است که میز جلسات هم یکی از الگو های این اتاق است.
بخش حسابداری: ۱۶ متر مربع برای خود اتاق و یک فضای ۵ متر مربع برای بایگانی و ۱ فضای ۱۶ مترمربع برای مرکز کامپیوتر نیاز است.
اتاق آرشیو: ۱۶ متر مربع برای اتاق بایگانی آرشیو که ۱۵ فایل را در خودش جا می دهد و ۹ متر مربع اتاق برای مسول اتاق آرشیو و ۲۰ متر مربع هم برای مرکز اسناد سالن نیاز است.
بخش خدماتی:
موتورخانه: این قسمت باید در جایی باشد که بتواند به همه سالن سرویس دهد. ابعاد مورد نظر برای سالن ما ۵۰ متر مربع است.
انبار مرکزی: به دلیل این که معمولا هر بخش یک انبار دارد ما فضای بزرگی را برای انبار مرکزی نمی خواهیم مقدار ابعاد لازم ۲۵ متر مربع است.
پارکینگ: فضای لازم برای پارکینگ ۷۵۰ متر مربع برای ۴۲ خودرو سبک در ضمن اگر در زیر ساختمان قرار گرفت فضای رمپ و تهویه مناسب هم در جدول محاسبه قرار می گیرد.
مببع :
31/12/2017
26/05/2017
03/05/2017
01/04/2017
03/03/2017
17/12/2016
08/12/2016
27/10/2016
22/08/2016
21/05/2016
ابزارکی وجود ندارد
آماری از درصد کودکان بهرهمند از آموزش موسیقی، در [...]
موارد استفاده گیت فروشگاهی (http://kousha-co.ir) : [...]
همانطور که می دانیم تابلو حروف برجسته چلنیوم با ور [...]
سئو کلاه سفید و کلاه سیاه چیست ؟ امروز در طراحی سا [...]
این کلیسا در قرن شانزدهم میلادی به دستور ایوان مخو [...]
چگونه از هک شدن سایت پیشگیری کنیم ؟ طراحی سایت (ht [...]
جزیره کیش به وضوح یکی از بهترین مکان های دنیا برای [...]
تصویر: http://upload.jashnname.com/UploadedFiles/V [...]
عایق الاستومری به طور کلی در دو شکل رولی و لوله ای [...]
تصویر: http://www.tnarman.com/uploads/images/5fa6c [...]
*به طور کلی لباس های فرم رستورانی ( روپوش آشپزی-لب [...]
در ایران هر روزه تعداد خودرو ها افزایش می یابد و ب [...]
برای توليد فيلتر هوا دستگاه هاي گوناگوني وجود دارد [...]
تصویر: http://66900700.co/media/k2/items/cache/a42 [...]
دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره Suprema FaceStation [...]
مشترک خبرنامه ما شوید
پلان آمفی تئاتر٬ پلان آمفی تئاتر dwg٬ پلان آمفی تئاتر روباز٬ پلان تئاتر شهر تهران٬ پلان تاتر شهر تهر [...]
میدان بهارستان یکی از قدیمیترین میدانها و محلههای تهران است که از جنوب به محله سرچشمه، از شمال به [...]
آخرین مرحله تحویل پروژه معماری و گل سرسبد هر پروژه ای با شیت بندی بدست می آید. شیت لایه باز ( شیت لا [...]
میدان نقش جهان یکی از آثار جهانی ایران است که نامش در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد. ( میدان نق [...]
به طورمشخص ساخت و تجهیز اماکن ورزشی براساس نیازها جامعه می باشد.ولی علیرغم اینکه احداث اماکن ورزشی ب [...]
شهرستان لاهیجان دارای دو بخش رودبنه و مرکزی می باشد وهمچنین دارای ۷ دهستان است که به ترتیب زیر میباش [...]
بزرگترین شهر و پایتخت ایران، مرکز استان تهران و شهرستان تهران با جمعیّت ۸٬۲۴۴٬۵۳۵ نفر و مساحت ۷۳۰ ک [...]
با پیشرفت روزافزون تکنولوژی به طور مداوم شاهد ظهور فناوری های جدید در عرصه های گوناگون زندگی هستیم. [...]
این پروژه شامل یک طبقه زیر زمین و یک طبقه پیلوت و 3 طبقه روی پیلوت می باشد معماری که در این مجموعه ک [...]
خیلی عالی بود هم بخض اول هم بخش دوم
کلی کار منو راحت کردین!
بخش سوم کی آماده میشه؟:دی
ای وای انگار اشتباه نظر دادم
من برای بخش اول و دوم مجموعه های فرهنگی گفتم
ولی اینم فوق العاده بود
ممنون از کلیاتی که مطرح کردید . بهتر بود نام پروژه هائی که عکس انها گذاشته شده است و سازندگان انها اعلام میشد . بطور مثال عکس دوم پروژه سالن همایش سد سیمره و طراح و مجری ان شزرکت چوب طرح نوین است . در عکس سوم چیدمان ردیفهای جلوی سن از نظر ضوابط اتش نشانی غلط است و راهروی وسط سالن داری بهترین دید میباشد که در اینجا میتوان از 2 راهرو در چپ و راست سالن استفاده نمود
مرسی از مطالب دسته بندی شده و مفید.فقط لطفا بگید منبع مطالب از کدام اساندارد به دست اومده؟
سلام..لطفا منابع رو در صورت امکان میل کنید تا در صورت مناسب بودن خریداری کنم.