مکتب باوهاوس - مدرسه باوهاوس - Bauhaus - سبک باوهاوس - معماری

فیلم نگاهی به سبک و مکتب باوهاوس Bauhaus – دانلود رایگان

باوهاوس ( Bauhaus) : به معنی: خانه معماری می باشد.

باوهاوس مدرسه معماری و هنرهای کاربردی در آلمان بود که از سال ۱۹۱۹ تا ۱۹۳۳ به پرورش هنرمندان پرداخت و نقش مهمی در برقراری پیوند میان طرح و فن ایفا کرد. آموزه‌های آن پیش و پس از انحلال به عنوان یکی از نمادهای دوران مدرن شناخته شد و در سال‌های بعد نیز پیروانی داشت.

در نهایت این آموزه‌ها شکل یک جنبش هنری را به خود گرفت که از جریانات مهم و تأثیرگذار قرن بیستم محسوب می‌شود. مدرسه باوهاوس در سه شهر آلمان، در سه دوره زمانی (وایمار از ۱۹۱۹ تا ۱۹۲۵، دسائو از ۱۹۲۵ تا ۱۹۳۲ و برلین از ۱۹۳۲ تا ۱۹۳۳) و تحت مدیریت سه معمار (والتر گروپیوس از ۱۹۱۹ تا ۱۰۲۷، هانس مه یر از ۱۹۲۸ تا ۱۹۳۰ و لودویگ میس ون دروهه از ۱۹۳۰ تا ۱۹۳۳) به فعالیت پرداخت.

مکتب باوهاوس - مدرسه باوهاوس - Bauhaus - سبک باوهاوس - معماری
مکتب باوهاوس – مدرسه باوهاوس – Bauhaus – سبک باوهاوس – معماری

  تاریخچه مکتب باوهاوس والتر گروپیوس در سال ۱۹۱۹ با ادغام آکادمی هنرهای زیبا و مدرسه هنرها و پیشه‌ها، مدرسه باوهاوس را در وایمار بنیان نهاد. او در نخستین بیانیه خود، نظر ویلیام ماریس درباره تعالی صنایع دستی را با فکر وحدت همهٔ هنرها (با رعایت تقدم معماری) درآمیخت و مرزبندی میان جنبه‌های تزیینی و کاربردی در هنرها را مردود شمرد.

او چندی بعد در سال ۱۹۲۳ اهمیت طراح-صنعتگر در تولید صنعتی کلان را مورد تاکید قرار داد، که به عنوان اصل عمده آموزه باوهاوس دانسته شد. پس از آن کارگاه‌های باوهاوس به صورت آزمایشگاه‌های ساخت پیش نمونه برای تولید ماشینی درآمدند و بسیاری از فراورده‌های این کارگاه‌ها (به خصوص میز و صندلی، منسوجات و لوازم چراغ برقی) با موافقت صاحبان صنایع در خط تولید کارخانه‌ای قرار گرفتند.

سبک فراورده‌های باوهاوس خصلت هندسی و ساده داشت و به سبب صرفه‌جویی در وسایل و مطالعه در کیفیت مواد از پالودگی خط و شکل برخوردار بود. با طراحی تعدادی ساختمان تازه در دسائو (که نتیجه کار گروهی گروپیوس، معلمان و شاگردان بود) باوهاوس از وایمار به مکان جدید انتقال یافت.

پس از این تغییر مکان، تأثیر باوهاوس در معماری و هنرهای کاربردی اروپا رخ نمود و تا پایان جنگ دوم نیز پایدار ماند. در سال ۱۹۳۲ میس ون باوهاوس را به برلین انتقال داد، اما فعالیت آن در برلین دیری نپایید چراکه یک سال بعد، در ۱۱ آوریل ۱۹۳۳ دولت نازی باوهاوس را تعطیل کرد.

چندی بعد موهولی ناگی و برخی دیگر از معلمان مدرسهٔ جدیدی به همین نام در شیکاگو برپا کردند. تا اواخر دههٔ ۱۹۶۰ اکثر مدارس طراحی و معماری اروپا و ایلات متحده دست‌کم بخشی از برنامه‌های آموزشی باوهاوس را پذیرفتند. تعدادی از هنرمندان بزرگ قرن بیستم همچون پل کله، واسیلی کاندینسکی، والتر گروپیوس، موهولی ناگی، یوزف آلبرس و دیگران در این مدرسه هنری تدریس می‌کردند. ستادان باهاوس به شاگردان خود یاد می‌دادند که همه چیز را بر مبنای نیازها طراحی کنند و از هیچ عنصری که فاقد کارکرد باشد و تنها جنبه زیباشناسانه داشته باشد استفاده نکنند.

در مدرسه باهاوس تاریخ معماری جایی میان دروس دانشجویان نداشتند، چرا که در باهاوس قرار بود همه چیز بر مبنای اصول اولیه معماری و بدون توجه به آثار گذشتگان ساخته شود. باهاوس در ابتدا برای تأمین بودجه خود به سوبسیدی که از جمهوری وایمار می‌گرفت وابسته بود.

اما بعد از ایجاد تغییراتی در حکومت محلی وایمار، این مدرسه در سال ۱۹۲۵ به شهر دسائو که بافت صنعتی و شهری بیشتری داشت و با ایده‌های مدرن مدرسهٔ باهاوس هم خوان بود، منتقل شد.

پس از انتقال مدرسه باهاوس به دسائو، بخش طراحی صنعتی این مدرسه که مشکل کمتری با حکومت محافظه کار محلی داشتند، در وایمار باقی‌ماندند. مدرسه طراحی صنعتی باهاوس بعدها نام خود را به دانشکده فنی معماری و مهندسی عمران تغییر داد و از سال ۱۹۹۶ به بعد نیز به نام دانشکده باهاوس آلمان خوانده می‌شود. در سال ۱۹۲۷ سبک باهاوس و آثار آرشیتکت های مشهور آن نمایشگاه معماری اشتوتگارت را که با موضوع خانه سازی برگزار می‌شد، به شدت تحت تأثیر خود قرار داد.

پس از گروپیوس، مدیریت باهاوس را هانس مه یر و سپس میز وان دروهه به عهده گرفتند. با قدرت رسیدن رژیم نازی‌ها در آلمان و افزایش فشار سیاسی بر این مدرسه، باهاوس در سال ۱۹۳۳ تعطیل شد. حزب نازی و دیگر گروه‌های فاشیستی آلمان از ابتدا با فعالیت مدرسه باهاوس مخالف بودند و آن را سنگر کمونیسم می‌دانستند. نویسندگان نازی چون ویلهلم فریک و آلفرد روزنبرگ نیز در نوشته‌هاشان باهاوس را «غیرآلمانی» می‌نامیدند و سبک مدرن آن را به باد انتقاد می‌گرفتند.

در واقع باهاوس یکی از مظاهر «هنر منحط» بود که هیتلر و حزب نازی آلمان کمر به نابودی آن بسته بودند. از جمله مهم ترین ساختمان‌ها و آثاری که در طول فعالیت مدرسه باهاوس عمدتاً به دست استادان و مدیران مدرسه ساخته شد می‌توان به عمارت سامرفیلد و خانه اوته در برلین، خانه اوئرباخ در یانا و برج تریبیون در شیکاگو (که مدرسه باهاوس پس از برنده شدن در یک مسابقه بین‌المللی طراحی آن را بر عهده گرفت) اشاره کرد. اما مهم ترین بنایی که سبک معماری باهاوس در این دوره در آن متجلی شده است،

بیشتر بخوانید  فرهنگ سرا های مدرن - طرح های جدید معماری

ساختمان خود مدرسه در دسائو است که توسط والتر گروپیوس، مدیر وقت باهاوس، طراحی شده است. پس از به قدرت رسیدن نازی‌ها و تعطیلی مدرسه باهاوس، مدیران و استادان مدرسه که همه از معماران طراز اول آن زمان بودند، به کشورهای مختلف در اروپای غربی، آمریکا و همچنین اسرائیل مهاجرت کردند.

همچنین شماری از معماران باهاوس که به شیکاگو رفته بودند، باهاوس جدید را در این شهر تأسیس کردند و به تربیت معماران جوان ادامه دادند. این مسئله کمک قابل توجهی به ترویج سبک معماری باهاوس در سراسر جهان کرد و آن را به گفتمان مسلط در معماری و طراحی صنعتی مدرن تبدیل کرد، چنان که این مکتب هنری امروز نیز همچنان نفوذ جهانی خود را حفظ کرده است.  پروژه تحلیل مدرسه معماری باوهاس به همراه نقشه های معماری و اطلاعات کامل

نام فایل : دانلود فیلم نگاهی به سبک و مکتب باوهاوس Bauhaus
 
size مجموعه آبجکت و فایل های سه بعدی مبلمان کلاسیک ( طراحی داخلی و دکوراسیون )حجم : 38 مگابایت – 9 دقیقه فیلم فارسی
 
download مجموعه آبجکت و فایل های سه بعدی مبلمان کلاسیک ( طراحی داخلی و دکوراسیون )
 
download1 مجموعه آبجکت و فایل های سه بعدی مبلمان کلاسیک ( طراحی داخلی و دکوراسیون ) دانلود ( لینک مستقیم )    دانلود ( لینک غیر مستقیم )
 
.
tozihat مجموعه آبجکت و فایل های سه بعدی مبلمان کلاسیک ( طراحی داخلی و دکوراسیون )توضیحات :  برای دانلود از لینک مستقیم استفاده کنید و در صورتی که لینک مستقیم مشکل داشت از لینک غیر مستقیم استفاده شود.
منبع : فارسی کد ، نقش نگار ، مرجع معماری ایران

.    عکس های طراحی داخلی اجرا شده در ایران ( سقف کاذب، کناف، پارکت ، کابینت، کاغذ دیواری، نورپردازی و نور مخفی و…

مجموعه 99 مجله برتر طراحی داخلی و دکوراسیون مسکونی ، تجاری و اداری 2014مجموعه زیباترین نماهای ساختمانی ایرانی سنگی, رومی, کامپوزیت, ترکیبی, آجری, کلاسیک و … ( نما 6 )

آموزش فارسی طراحی داخلی و دکوراسیون در تری دی مکس ( همراه با آموزش vray – منتال ری و پست پروداکشن فتوشاپ )

آموزش مدل سازی طراحی داخلی ودکوراسیون با تری دی مکس (معماری)

آموزش سه بعدی و طراحی نمای ساختمانی سنگی و کامپوزیت در اتوکد ، تری دی مکس ، vray و پست پروداکشن فتوشاپ

پکیج آبجکت های نمای رومی ، سیمان بری و گچ بری داخلی ساختمان ( اتوکد، مکس، رویت، اسکیچ آپ، آرشی کد) آبجکت نمای کلاسیک

آموزش فارسی طراحی نمای ساختمان در تری دی مکس (همراه با رندگیری ویری ، منتال ری و پست پروداکشن فتوشاپ)

آموزش فارسی پست پروداکشن در معماری (از مبتدی تا پیشرفته) فتوشاپ در معماری 2آموزش فتوشاپ در معماری به زبان فارسی

کاملترین آموزش تری دی مکس در معماری به زبان فارسیآموزش نرم افزار V-ray به زبان فارسی بهمراه نرم افزار ( اختصاصی معماری )

مجموعه زیباترین نماهای ساختمانی ایرانی سنگی, رومی, کامپوزیت, ترکیبی, آجری, کلاسیک و … ( نما 6 )

پکیج 4 هزار عکس نمای ساختمان مسکونی و ویلایی اجرا شده در ایران ( نما 5 )مجموعه زیبای نماهای ساختمانی اجرا شده در ایران

مجموعه کامل آبجکت های تری دی مکس ۱تا ۱۰۰ – archmodel evermotionکاملترین مجموعه آبجکت های Evermotion Archmodels 101-138

عکس های طراحی داخلی اجرا شده در ایران ( سقف کاذب، کناف، پارکت ، کابینت، کاغذ دیواری، نورپردازی و نور مخفی و…

کاملترین آموزش تری دی مکس در معماری به زبان فارسیآموزش نرم افزار V-ray به زبان فارسی بهمراه نرم افزار ( اختصاصی معماری )

مجموعه ۱۲ هزار متریال وی ری و تری دی مکس v-ray materialمجموعه ۵ هزار تسکچر معماری و سه بعدی

جامع ترین آموزش AutoCAD معماری – از مقدماتی تا پیشرفته ( آموزش اتوکد در معماری )آموزش اتوکد سه بعدی – AutoCad 3D

کاملترین مجموعه آبجکت های RPC به همراه آموزش و نرم افزار Archvision RPC Collections

کاملترین مجموعه آبجکت ها و کامپوننت های آرشیکد ، اسکیچ آپ و رویت – ۱۰ هزار فایل

مجموعه عکس های طراحی داخلی و دکوراسیون مسکونی و ویلایی

مجموعه آرچ مدل های طراحی داخلی ۱ تا ۳۰ – Evermotion Archinteriors 

مجموعه 99 مجله برتر طراحی داخلی و دکوراسیون مسکونی ، تجاری و اداری 2014مجموعه عکس های طراحی داخلی و دکوراسیون مسکونی و ویلای . . باهاوس٬ باهاوس pdf٬ باهاوس ppt٬ باوهاس٬ باوهاس pdf٬ باوهاس ppt٬ باوهاوس٬ باوهاوس ppt٬ تجلیل مدرسه باوهاوس٬ تحلیل باهاوس٬ تحلیل مدرسه باهاوس٬ تحلیل مدرسه باوهاوس٬ تحلیل مدرسه معماری٬ سایت معماری٬ سبک Bauhaus٬ سبک باوهاوس٬ مدرسه Bauhaus٬ مدرسه باهاوس٬ مدرسه باوهاوس٬ معماری٬ معماری باوهاوس٬ مکتب Bauhaus٬ مکتب باهاوس٬ مکتب باوهاوس٬ نقد و بررسی مدرسه باوهاوس

دیدگاهتان را بنویسید